Adventure

Een Segway adventure is Fun, een beleving die u mee wilt maken en die wij graag bereikbaar maken voor u.

Waarom zou u uw Segway adventure niet delen met uw vrienden, collega’s of relaties? Een onvergetelijke ervaring is mooier wanneer je hem deelt en je er gezamenlijk op terug kunt blikken.

Segway Limburg heeft partners binnen en buiten Limburg waarmee we arrangementen en adventures hebben samengesteld om Segway rijden ook voor u bereikbaar te maken. Heeft u iets op stapel staan en vindt u Segway rijden een leuke invulling (of aanvulling), dan zoeken wij hier graag de juiste partner en het juiste arrangement of adventure bij.

Onze arrangementen en adventures bestaan uit compleet verzorgde Segway tochten, Segway experiences, Segway clinics, maar ook uit combinatie evenementen met voor ieder wat wils, of vergaderarrangementen met een avontuurlijke twist.

Heeft u zelf een idee over een evenement of arrangement, dan denken wij graag met u mee. Wat wij niet aanbieden, kunnen we wellicht op aanvraag ontwikkelen. Een Segway Adventure kan indoor en outdoor georganiseerd worden, niets is ons te gek. Wij hebben ook partners en mogelijkheden buiten Limburg. Uw Segway adventure is onze missie.

Segway Limburg
(077) 396 74 00 Neem contact op
Segway Limburg "Flexibel, snel en altijd op tijd"