Surveillance & Hulpverlening

Hetzelfde werk door minder mankracht en tóch meer blauw op straat. De Segway PT stelt u in staat om sneller te reageren op een oproep en meer surveillance rondes in kortere tijd te doen.

Voor surveillance en hulpverleningsdiensten is er de Segway Patroller. Een special ontwikkelde Segway PT uitgerust met audio- en lichtsignalen en een toegespitste bagage uitrusting.

De Segway patroller wordt wereldwijd gebruikt door politiekorpsen, de douane, marechaussee in de beveiliging en door hulpverleningsinstanties als “quick respons vehicle”. Door de hoge positie op de Segway en de enorme wendbaarheid is de Segway PT buitengewoon geschikt om u snel door een menigte te bewegen.

De snelheid van een Segway PT is tot vier keer de snelheid van een voetganger. U staat 20 cm boven de grond. Door enerzijds het lage zwaartepunt en anderzijds uw hoge positie beweegt u stabiel en zichtbaar door een menigte. Door de zelfbalancerende werking van de Segway PT kunt u ook in stilstand blijven staan en het overzicht behouden.

Op een Segway PT kan een politiebeambte of een beveiligingsmedewerker in kortere tijd een groter gebied bestrijken. Een beveiligingsmedewerker kan vaker zijn ronde maken, zowel binnen als buiten een gebouw. Hetzelfde geldt voor politie voor het surveilleren in binnensteden of tijdens een evenement. Politie kan met name sneller reageren op een oproep in de binnenstad.

Hulpverleningsdiensten kunnen net als politie sneller reageren op een oproep tijdens een evenement of zelfs in een ziekenhuis. Artsen of de SEH kunnen in een ziekenhuis sneller ter plaatse zijn. De Segway PT voor de hulpverlening kan volledig ingericht worden als ambulancevoertuig.

Segway Limburg
(077) 396 74 00 Neem contact op
Segway Limburg "Flexibel, snel en altijd op tijd"